Dutch Ebooks

Download e-book for kindle: Aangetast (Dossier Metselaer Book 1) (Dutch Edition) by Loes den Hollander

By Loes den Hollander

ISBN-10: 9045206609

ISBN-13: 9789045206608

Tien jaar geleden werd Lieve Metselaer geschept door een automobile. Ze overleefde dit ongeluk niet. De bestuurder van de automobile reed door en is nooit gevonden. Het verdriet van de familie krijgt een scherp randje als na al die tijd de vinger wordt gewezen naar de vader van Lieve. Had hij een aandeel in het ongeluk? Schuldgevoelens, intriges en verwijten voeren de boventoon. Wat is er destijds gebeurd? Zullen ze erachter komen wie verantwoordelijk is voor de dood van Lieve? Het is duidelijk dat er meerdere personen belang bij hebben dat de waarheid niet boven tafel komt en dat deze beerput gesloten blijft.
Deel 1 in de serie file Metselaer.

Show description

Read or Download Aangetast (Dossier Metselaer Book 1) (Dutch Edition) PDF

Best dutch ebooks books

Download e-book for kindle: Keerpunten (Scala) (Dutch Edition) by Ian Kershaw,Tiny Mulder,George Pape

Duitsland, Italië, Japan, Engeland, de Verenigde Staten en Rusland. Dit waren de zes grootmachten aan het start van de Tweede Wereldoorlog, die in anderhalf jaar tijd tien grote beslissingen namen. Deze beslissingen zijn niet alleen bepalend geweest voor het verloop van deze oorlog, maar ook voor het lot van miljoenen mensen.

New PDF release: Groep zeven slaat terug (Dutch Edition)

Lekker lezen dankzij PrismaDyslexieDit e-book uit de serie PrismaDyslexie bevat het lettertype Dyslexie. De letters van dit lettertype zijn zodanig aangepast dat dyslectici minder moeite hebben ze van elkaar te onderscheiden, waardoor er minder leesfouten gemaakt worden en het lezen gemakkelijker wordt.

Rutger Bregman's Met de kennis van toen (Dutch Edition) PDF

Het verleden staat voortdurend in het middelpunt van onze belangstelling en de aandacht ervoor lijkt almaar toe te nemen. Toch weten we weinig van vroeger. Er zijn zelfs historici die beweren dat je van de geschiedenis niet eens kunt leren. Maar tegelijkertijd spannen politici, columnisten en andere profeten het verleden steeds weer voor hun karretje.

Lutine (Dutch Edition) - download pdf or read online

Het Engelse fregat Lutine verging in 1799 tussen Terschelling en Vlieland. Aan boord waren duizenden kilo’s goud en zilver die vanuit Londen naar Hamburg werden verscheept, om de economie aldaar van de ondergang te redden. Ondanks de vele zoektochten ligt er nog steeds goud op de bodem van de Noordzee.

Additional info for Aangetast (Dossier Metselaer Book 1) (Dutch Edition)

Example text

Download PDF sample

Aangetast (Dossier Metselaer Book 1) (Dutch Edition) by Loes den Hollander


by Robert
4.3

Rated 4.43 of 5 – based on 50 votes