Dutch Ebooks

Aan de overkant (Dutch Edition) - download pdf or read online

By Rachel Hore,Fanneke Cnossen

ISBN-10: 9022568741

ISBN-13: 9789022568743

Op een koude dag in 1948 komt de negentienjarige Isabel Barber aan in haar tantes huis in Earl s court docket. Ze vindt een baan bij een uitgeverij, maar als ze met een van haar auteurs, de jonge Hugh Morton, niet alleen een professionele maar ook een passionele relatie krijgt, dreigen haar toekomstplannen én haar leven in gevaar te ­komen.Zestig jaar later krijgt Emily, een jonge redacteur, de opdracht een biografie over de bekende schrijver Hugh Morton af te ronden. ­Tijdens het onderzoek voor dit boek stuit Emily op de geheime ­geschiedenis van Isabel, die vreemde gelijkenissen vertoont met ­Emily s eigen omstandigheden en die Mortons weduwe Jacqueline liever verborgen wil houden... 

Show description

Read Online or Download Aan de overkant (Dutch Edition) PDF

Best dutch ebooks books

Keerpunten (Scala) (Dutch Edition) by Ian Kershaw,Tiny Mulder,George Pape PDF

Duitsland, Italië, Japan, Engeland, de Verenigde Staten en Rusland. Dit waren de zes grootmachten aan het commence van de Tweede Wereldoorlog, die in anderhalf jaar tijd tien grote beslissingen namen. Deze beslissingen zijn niet alleen bepalend geweest voor het verloop van deze oorlog, maar ook voor het lot van miljoenen mensen.

Download e-book for iPad: Groep zeven slaat terug (Dutch Edition) by Jacques Vriens,Annet Schaap

Lekker lezen dankzij PrismaDyslexieDit booklet uit de serie PrismaDyslexie bevat het lettertype Dyslexie. De letters van dit lettertype zijn zodanig aangepast dat dyslectici minder moeite hebben ze van elkaar te onderscheiden, waardoor er minder leesfouten gemaakt worden en het lezen gemakkelijker wordt.

New PDF release: Met de kennis van toen (Dutch Edition)

Het verleden staat voortdurend in het middelpunt van onze belangstelling en de aandacht ervoor lijkt almaar toe te nemen. Toch weten we weinig van vroeger. Er zijn zelfs historici die beweren dat je van de geschiedenis niet eens kunt leren. Maar tegelijkertijd spannen politici, columnisten en andere profeten het verleden steeds weer voor hun karretje.

Get Lutine (Dutch Edition) PDF

Het Engelse fregat Lutine verging in 1799 tussen Terschelling en Vlieland. Aan boord waren duizenden kilo’s goud en zilver die vanuit Londen naar Hamburg werden verscheept, om de economie aldaar van de ondergang te redden. Ondanks de vele zoektochten ligt er nog steeds goud op de bodem van de Noordzee.

Extra info for Aan de overkant (Dutch Edition)

Sample text

Download PDF sample

Aan de overkant (Dutch Edition) by Rachel Hore,Fanneke Cnossen


by Steven
4.2

Rated 4.01 of 5 – based on 40 votes