Dutch Ebooks

444 blunders die de geschiedenis (bijna) hebben veranderd by Herman Boel PDF

By Herman Boel

ISBN-10: 9401424055

ISBN-13: 9789401424059

Het derde deel in de succesvolle weetjesreeks van Herman Boel Maak kennis met het duurste koppelteken uit de geschiedenis, ontdek waarom sommige bijbels overspel aanraden in plaats van afkeuren, en kom te weten waarom een Amerikaanse nieuwszender de naam van de Zuid-Koreaan Sum Ting Wong beter gedubbelcheckt had. Na het succes van 666 leugens die iedereen gelooft en 555 feiten waar je helemaal niets aan hebt is Herman Boel terug met een nieuw boek vol historische en hedendaagse, maar vooral hilarische wist-je-datjes. Van het bedrijf dat The Beatles geen agreement wilde geven tot de toevallige ontdekking van de radioactiviteit: 444 mistakes die de wereld (bijna) hebben veranderd zet ze allemaal voor u op een rij.

Show description

Read Online or Download 444 blunders die de geschiedenis (bijna) hebben veranderd (Dutch Edition) PDF

Best dutch ebooks books

Download PDF by Ian Kershaw,Tiny Mulder,George Pape: Keerpunten (Scala) (Dutch Edition)

Duitsland, Italië, Japan, Engeland, de Verenigde Staten en Rusland. Dit waren de zes grootmachten aan het commence van de Tweede Wereldoorlog, die in anderhalf jaar tijd tien grote beslissingen namen. Deze beslissingen zijn niet alleen bepalend geweest voor het verloop van deze oorlog, maar ook voor het lot van miljoenen mensen.

Read e-book online Groep zeven slaat terug (Dutch Edition) PDF

Lekker lezen dankzij PrismaDyslexieDit publication uit de serie PrismaDyslexie bevat het lettertype Dyslexie. De letters van dit lettertype zijn zodanig aangepast dat dyslectici minder moeite hebben ze van elkaar te onderscheiden, waardoor er minder leesfouten gemaakt worden en het lezen gemakkelijker wordt.

Rutger Bregman's Met de kennis van toen (Dutch Edition) PDF

Het verleden staat voortdurend in het middelpunt van onze belangstelling en de aandacht ervoor lijkt almaar toe te nemen. Toch weten we weinig van vroeger. Er zijn zelfs historici die beweren dat je van de geschiedenis niet eens kunt leren. Maar tegelijkertijd spannen politici, columnisten en andere profeten het verleden steeds weer voor hun karretje.

New PDF release: Lutine (Dutch Edition)

Het Engelse fregat Lutine verging in 1799 tussen Terschelling en Vlieland. Aan boord waren duizenden kilo’s goud en zilver die vanuit Londen naar Hamburg werden verscheept, om de economie aldaar van de ondergang te redden. Ondanks de vele zoektochten ligt er nog steeds goud op de bodem van de Noordzee.

Extra info for 444 blunders die de geschiedenis (bijna) hebben veranderd (Dutch Edition)

Example text

Download PDF sample

444 blunders die de geschiedenis (bijna) hebben veranderd (Dutch Edition) by Herman Boel


by Michael
4.0

Rated 4.84 of 5 – based on 31 votes