Dutch Ebooks

Elisabeth Mollema,Monique Beijer's 4altijd heppie (Dutch Edition) PDF

By Elisabeth Mollema,Monique Beijer

ISBN-10: 9000317738

ISBN-13: 9789000317738

Deze bundel bevat drie verhalen over de enthousiaste en ontembare Toekie. In Doe eens raar met je haar is Toekie haar dodelijk saaie leven zat. Ze besluit haar kapsel radicaal te veranderen en tot haar grote verbazing verandert ze hiermee niet alleen haar uiterlijk, maar haar hele leven! In 4@ltijd mezelf voelt Toekie zich eenzaam. Niemand heeft tijd voor haar. Ineens weet Toekie wat ze wil doen: ze gaat op zoek naar een nieuwe kledingstijl. Tijdens haar zoektocht ontmoet ze Milo, een leuke jongen die toch ook een duister kantje blijkt te hebben. In 4@ltijd verliefd is Toekie verliefd op twee jongens tegelijk! Ze maakt een lijstje met voor- en nadelen, maar de jongens scoren even goed. Met een zelfgemaakte try wil ze de jongens toetsen op heldhaftigheid, stoerheid, slimheid en ontdekken hoe lief en horny ze zijn. Alleen gaat deze try out niet helemaal zoals bedacht

Show description

Read or Download 4altijd heppie (Dutch Edition) PDF

Similar dutch ebooks books

Download PDF by Ian Kershaw,Tiny Mulder,George Pape: Keerpunten (Scala) (Dutch Edition)

Duitsland, Italië, Japan, Engeland, de Verenigde Staten en Rusland. Dit waren de zes grootmachten aan het commence van de Tweede Wereldoorlog, die in anderhalf jaar tijd tien grote beslissingen namen. Deze beslissingen zijn niet alleen bepalend geweest voor het verloop van deze oorlog, maar ook voor het lot van miljoenen mensen.

Get Groep zeven slaat terug (Dutch Edition) PDF

Lekker lezen dankzij PrismaDyslexieDit e-book uit de serie PrismaDyslexie bevat het lettertype Dyslexie. De letters van dit lettertype zijn zodanig aangepast dat dyslectici minder moeite hebben ze van elkaar te onderscheiden, waardoor er minder leesfouten gemaakt worden en het lezen gemakkelijker wordt.

Rutger Bregman's Met de kennis van toen (Dutch Edition) PDF

Het verleden staat voortdurend in het middelpunt van onze belangstelling en de aandacht ervoor lijkt almaar toe te nemen. Toch weten we weinig van vroeger. Er zijn zelfs historici die beweren dat je van de geschiedenis niet eens kunt leren. Maar tegelijkertijd spannen politici, columnisten en andere profeten het verleden steeds weer voor hun karretje.

Read e-book online Lutine (Dutch Edition) PDF

Het Engelse fregat Lutine verging in 1799 tussen Terschelling en Vlieland. Aan boord waren duizenden kilo’s goud en zilver die vanuit Londen naar Hamburg werden verscheept, om de economie aldaar van de ondergang te redden. Ondanks de vele zoektochten ligt er nog steeds goud op de bodem van de Noordzee.

Extra resources for 4altijd heppie (Dutch Edition)

Example text

Download PDF sample

4altijd heppie (Dutch Edition) by Elisabeth Mollema,Monique Beijer


by Robert
4.0

Rated 4.70 of 5 – based on 8 votes